Tysktimen

Vil du gerne blive bedre til at tale og forstå tysk?

Tysktimen vil gerne hjælpe dig! Gennem min interesse for sproget, kulturen, historien, geografien, dialekterne, de særlige kendetegn og min erfaring som tyskunderviser gennem mere end 15 år, vil jeg gøre mit for, at du skal blive klædt bedre på til at begå dig på tysk. Det kan være lige fra enetimer, hvor jeg er din tyske samtalepartner, fordi du skal støves af inden et møde.

Det kan også være, at du simpelthen har brug for en grundlæggende sproglig forståelse. Måske har dit barn brug for ekstra støtte inden prøverne til sommer, måske vil du være turist, udvide dine salgstal, deltage på en messe eller har en bror i Bremen, som du ikke anede, at du havde – og nu skal du kontakte ham. Her kan tysktimen.dk også være behjælpelig.

Der kan være mange årsager til at øge dit kendskab til Tyskland samt til sproget og dets kultur. Jeg kan hjælpe dig med at nå i mål. Gennem Tysktimen.dk kan du få lidt mere sikkerhed til hverdags tysk samt nogle redskaber til at afkode kulturen i Tyskland omkring handel.

Kontakt mig, og lad os få en snak om dit behov.

Bedste hilsner

Bjørn Scherbarth

Mine ydelser

ikoner-04

Der tilbydes undervisning hjemme hos dig eller i jeres firma

ikoner-01

Enkeltundervisning i 55 minutter, hvor vi fysisk sidder over for hinanden

ikoner-02

Gruppeundervisning, hvor I kan deltage op til 5 personer

ikoner-03

Støtteundervisning gennem Skype eller telefon

Ring og få et tilbud, der matcher de behov, I har.

50 99 50 90 

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.