Sankt Peter Ording – Wellness i klitterne

Sankt Peter Ording – Wellness i klitterne

Mellem Husum og Heide ligger Sankt Peter Ording ude på en tange. Dette lidt særprægede og stærkt sæsonbetonede sted er et udflugtsmål for mange tyskere, der gerne vil på stranden. Her kan man sidde i en “Strandkorb” (strandkurv) og bare nyde sin lille plet. Disse kan oftest lejes på time- eller dagsbasis. Så har man sin eget sted og kan være ugeneret for den relative friske vind, der ofte hersker på den tyske vestkyst.

Selve byen er som de fleste badebyer, hvor der er et summende liv om sommeren, men et øde område om vinteren. Man har slået sig op på at kunne noget med wellness og kurophold. Det er i øvrigt et meget brugt begreb i Tyskland; Kur. Områder der er kendetegnet ved det, kalder også sig selv for Kurort, Kurpark, Kurstadt og indeholder faciliteter, der hjælper medicinsk mod diverse lidelser mm.

“Dünen-Therme” (Termiske bade i klitterne) er et sådant tilbud. Her kan man nyde og forkæle sig selv, og benytte sig af diverse faciliteter samt den åbne og rå natur – også om vinteren. Det gør noget ved sindet, at slentre i klitterne og mærke saltvandet i luften. Kan det krydres med at sænke den kolde krop ned i varmt vand og ligge udenfor og se på stjerner, er det faktisk slet ikke så dårligt.

www.st-peter-ording.de/duenentherme/wellness.html

https://www.st-peter-ording.de/

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.