Oberhof – et oplagt sted til skisport

Oberhof – et oplagt sted til skisport

Oberhof er virkelig stedet for ski og sjove oplevelser. Rigtig mange vælger at tage turen til Østrig, når man skal stå på ski. Det er også et lækkert sted. De færreste ved dog, at der gemmer sig op til flere spændende steder, hvor man kan blive udfordret på sine færdigheder, og det er endda kun 6 ½ time væk fra den dansk-tyske grænse. Så en god forlænget weekend kan det sagtens blive til.

Velkommen til Oberhof, en af Tysklands mest spændende områder for ski sport. Både hvad angår bob, langrend, kælkebaner, nordisk kombination og biathlon. Det skal her bemærkes, at kælkebanen går 2 km ned i en dal. Herefter kører der en bus retur op til bakken.

 

Kanetransport i Oberhof

Kan man ikke få nok af langrend, selv i juli måned, kan man komme ind på et indendørsanlæg, hvor de professionelle træner året rundt. I filmen nedenunder kan du få en rimelig god fornemmelse for stedet, og vil du vide mere om faciliteter, vejviser, priser og andre praktiske informationer omkring “DKB-Skisport-Halle“, kan du læse yderligere på deres hjemmeside.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NHGfi8562RE&feature=youtu.be

 

Der er selvfølgelig også muligheder for alpine fornøjelser. Deriblandt Fallbachhang, der er 800 meter lang og har en rigtig god bredde. Her kan alle igen være med på de forskellige sværhedsgrader.

Oberhof skilte

 

 

Der er selvfølgelige gode muligheder for at overnatte og spise godt ovenpå sådan et par dage i sneen. Oberhof har ca. 1600 indbyggere og er grundet deres helårsanlæg inden for skisport et yndet udflugtsmål. Byen er derfor vant til at håndtere rigtig mange turister, og der er også meget natur at komme efter om sommeren. Er man ikke til ski, kan et wellness ophold også være ret attraktivt.

 

Hotel

Har man lige 4 dage, man kan rive ud af kalenderen, tilbyder et hotel i byen et ophold med 3 overnatninger, halvpension, romantisk candle-light dinner og adgang til wellness for 219 euro (2018). Det er nærmest “kun” ca. 1700,- kroner pr. person. Så skifter man vitterlig ud i sceneriet, får kendskab til et nyt område i Tyskland og måske en ordentlig kælketur. Vil du vide mere om stedet, kan du orientere dig HER.

 

 

Exotrarium Oberhof

Skulle man nu være bidt af slanger, skorpioner, fisk, insekter, reptiler og andre små og sære væsener, er et besøg ved exotariet en rigtig sjov oplevelse. Man kan slentre rundt og se alle de her førnævnte dyr, krybe, kravle og hænge i kæmpe terrarier.  Det tyske navn for stedet er Exotrarium Oberhof.

Rigtig god tur:)

 

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.