Heide Park, Designer Outlet og Skiferie i Niedersachsen

Heide Park, Designer Outlet og Skiferie i Niedersachsen

Er man til vilde forlystelser, masser af fart og sus i maven, bør I lægge et besøg forbi Heide Park, der ligger i nærheden af byen Soltau.

Heide Park ligger i det område i Niedersachsen, der også hedder Lüneburger “Heide” (Hede). Her opstod tanken om en forlystelsespark omkring år 1978. Siden er parken vokset og strækker sig i dag over 850.000 m2. Parken ejes i dag af Merlin Entertainments Group og er dermed i familie med en del andre store forlystelsesparker verden over.

I parken befinder sig blandt andet en forlystelse, der med sine over 60 meters højde kaldes “Colossos”. Den er bygget i træ og er europas højeste rutschebane. Selvfølgelig er der en masse attraktioner til høj og lav, dog bør det nævnes, at personer over 2 meter (her taler jeg af personlig erfaring) ofte må komme til “kort”, i forbindelse med at opfylde maximum begrænsninger for sæder, seler mm. En god ide er at sikre sig de nødvendige tilladelser, inden man står i kø i 1 time. Disse er skiltet ved hver forlystelse.

I området ligger også et stort designer outlet på over 13500 m2, der minder om dét, som mange danskere vælger af besøge i nærheden af Neumünster i Schleswig-Holstein. Så der er virkelig mulighed for, at hele familien kan være underholdt i dette smukke landskab.

Et sidste tip er til dem, der elsker at stå på ski, også i juli måned. Her er et besøg ved Snow Dome at anbefale. En 300 meter lang og 100 meter bred piste, giver mulighed for at øve sig på slalom, snowboard eller for småfolk i et kælke mekka. Stedet fortæller, at man kan fornøje sig 365 dage om året, og det ligger omkring 60 km. syd for Hamborg. Kører man på A7 ,skal man tage udkørslen ved Bispingen og følge de skilte, der er anvist.

https://www.heide-park.de/

https://www.lueneburger-heide.de/

 

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.