Besøg Mercedes i Stuttgart – og nap en Porsche med

Besøg Mercedes i Stuttgart – og nap en Porsche med

Er du til biler? Er du nørd? Eller er du måske ligesom jeg blot nysgerrig, så læs med her. I Baden-Würtembergs hovedstad Stuttgart ligger dette spændende museum for Mercedes, hvor nysgerrigheden kan stilles. Der er virkelig noget at komme efter. Historien om Mercedes-Benz fortælles, og der er modeller af mange gamle klassikere. Selv dem vi slet ikke troede fandtes mere.

Det er eksklusivt, og de har siden deres åbning i 2006 haft mere end 8 millioner besøgende, der har kigget og kloget sig på de mere end 1500 genstande, 9. etager og 16500 m2. udstillingsflader, hvor mere end 150 køretøjer er udstillet. Det koster omkring 10 euro for en dagsbillet, og spiller VfB Stuttgart hjemmekampe, rådes det ikke at tage derud, grundet trafik mm.

Nå I så alligevel er i nabolaget, så tag lige ud til Porshe – de har også et museum. Der kan man gå og småsavle lidt over de mange mange flotte modeller, som de har udstillet der. Det ligger i bydelen Zuffenhausen.

Egnen råder over mange spændende udflugtsmål, og flere beskriver jeg løbende på siden under denne store delstat Baden-Würtemberg. I forhold til dialekten er man et helt helt andet sted end nordtyskland, og en tysker kan hurtigt afkode, om den man taler med, er Schwabe eller Bade, som de store dialekter hedder her.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.