Bärental – ski i Schwarzwald

Bärental – ski i Schwarzwald

Schwarzwald er gigantisk. Det er et område, der strækker sig over 6000 km2 og har Feldberg som sit højeste punkt på godt 1500 meter. En af dalene omkring Feldberg hedder Bärental, og her kan man virkelig finde ro til vandreture om sommeren, sensommeroplevelser med kano, og om vinteren er der gode muligheder for at stå på ski for hele familien. Der er 14 liftanlæg, og mange muligheder for at komme ud på forskellige niveauer. På “Pisten Plan Feldberg” kan man se de muligheder, der byder sig.

Der er en særlig stemning i sydtyskland. Bjergene mod syd gør deres, for at give et indtryk af, at man er et sted, hvor naturen råder. Hvor vi i norden har de lange flade områder med marsk og Vadehavet, så er der en særlig stemning, når man står i en dal og er omgivet af bjergtinder og høje punkter. Bayern skiller sig igen ud, modsat Baden-Würtemberg. Det er ikke fordi, der ikke er skove i Bayern, men Schwarzwald er bare den største. Den har navnet, fordi træerne står så tæt, at der mange steder er dunkelt i skoven. Fantasien gør resten, og man kan forestille sig, hvor “ungemütlich” der har været her gennem tiderne.

En af de klassiske sydtyske “Gashofe” (kroer) er “Hotel Adler” – bare navnet. Adler betyder jo ørn, og dem er der så også mange af i området. Men derudover findes der mange hyggelige steder i området, og kan man finde “Schwarzwälder Schinken” (en særlig røget skinke fra området), så er lykken gjort. Nyd den på et groft stykke brød med en mørk øl til…. uhmmmm..

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.